aboutus
lopende band

Wij hebben de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. De goed uitgeruste faciliteiten en de uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.

Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben zij een mondiaal verkoopnet bereikt die Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië en Westelijk Europa bereiken.
Het platform zal diep wortel geschoten worden in de aangepaste zaken van nieuw-stadium Chinese producten, beter en zal bloeien.

Als u vereiste hebt, gelieve te klikken op het Contact van de productpagina „nu „dichtknopen of de fabrikanten van directe contactproducten. De verkoop van de leveranciers zal antwoorden op uw e-mail.

 

Zhejiang matsuoka printing co.,LTD fabriek productielijn 0

 

Zhejiang matsuoka printing co.,LTD fabriek productielijn 1

 

Zhejiang matsuoka printing co.,LTD fabriek productielijn 2

 

Zhejiang matsuoka printing co.,LTD fabriek productielijn 3

 

Zhejiang matsuoka printing co.,LTD fabriek productielijn 4

 

Zhejiang matsuoka printing co.,LTD fabriek productielijn 5

 

Zhejiang matsuoka printing co.,LTD fabriek productielijn 6

 

OEM / ODM

Wij deden OEM voor vele detailhandelaars van verschillende landen. Met inbegrip van Micheals, Joann, Schrikkeljaar, Algemene Dollar, Dollarboom, Office Depot. De OEM zaken omvatten de druk van het Kinderenboek, de druk van het de raadsboek van Kinderen, de druk van het kleuringsboek, de druk van de jonge geitjessticker, het leren van Kinderen Flitskaarten en drukpuzzel voor kinderen, ect.

 

Wij verlenen de vrije dienst van ontwerp, herontwerp, kunstwerk het exmaning, bouwontwerp en ontwerpsuggestie voor de klanten.

 

 

Zhejiang matsuoka printing co.,LTD fabriek productielijn 0

R & D

Wij verlenen de vrije dienst van ontwerp, herontwerp, kunstwerk het exmaning, bouwontwerp en ontwerpsuggestie voor de klanten. Er zijn 12 technici en 15 ontwerpers in de fabriek en wij zijn van plan om onderzoek en ontwerpteam in het bureau van Shanghai toe te voegen. Voortaan, zullen twee ontwerpenteams samenwerken om de nieuwe productie te ontwikkelen met recentste ontwerppatroon, nieuwe techniek en het nieuwe materiële gebruiken. 

 

ODM procedure--

 

1, Klant verstrekt infromation:  Grootte, document, structuur, patroontendens, pictogram, doel, kleinhandelsprijs ect.

2, Ontwerperontwerp struction 

3, Facotry doen de lege steekproef eerst ter goedkeuring

4, Ontwerper passen het patroon en het pictogram toe

5, Cutomer kiezen het ontwerp

6, Digitale drukbemonstering 

7, Voorproductiesteekproef 

8, Def. selecteren het punt

 

Artfile formate-

 

Zhejiang matsuoka printing co.,LTD fabriek productielijn 0

Contactgegevens